Интервю с един BONO трейдър

Представяме ви един от нашите седмични демо лидери в BONO, който към 15 април беше успял да направи 2 958 евро за две седмици или 29.58% печалба в една демо сметка. Потърсихме го, за да видим как върви търговията при него. Оказа се, че макар че е позагубил виртуални пари, той сериозно се е запалил и си е отворил нови 4 демо сметки.

Грешните покупки, за които говори, явно са със злато, защото точно от него е претърпял сериозни загуби, дори се е наложило платформата автоматично да му затваря позиции, за да го предпази от по-големи загуби, но затова пък е хванал правилните движения при BGNJPY.

Как разбрахте за BONO?

От Facebook. Видях реклама за Играта и се регистрирах.

Какви са първите Ви впечатления от платформата за търговия?

Много добри. След като се регистрирах в BONO,  ми стана интересно и пробвах и друга платформа. Преди това не съм се занимавал с подобен тип търговия.

Имате няколко демо сметки, каква е причината да си отворите повече от една?

Започнах с една и натрупах капитал, но в едни момент кризата ме удари много яко и направих втора и трета сметка. Просто направих грешната покупка в грешния момент.

Мислите ли, че по този начин могат да се изкарват допълнително пари?

Да. Както Ви казах преди малко, пробвам и в друга платформа с дребна сума реални пари и от 20 лв. сега имам някъде около 98 лв. Така че, пари могат да се изкарват по този начин, стига да поемеш риска, да усетиш тръпката.

Вие явно вече сте я усетил?

О да! Сутрин първото нещо, което вече правя е да погледна какво е положението, вечер пак така.

А бихте ли търгувал с реални пари в BONO?

Много искам да играя за Fiata- a, но в момента не мога да отделя 200 лв., семейното ми положение не го позволява. До ноември, ако събера, обаче, ще играя.

Ако трябва да дадете съвет на някой, който сега за първи път ще се сблъска с подобен тип търговия, какво бихте му казали?

Да не се чуди много, струва си да се опита. Само с реалните пари трябва да се внимава, сега нали се появиха много фирми фантоми. Ето например, от другата платформа ми дадоха 20 лв., с които да търгувам и вече имам печалба, но за да си я изтегля ми искат копие от личната карта, а аз много се чудя дали да рискувам, защото не ги познавам.

Advertisements

One thought on “Интервю с един BONO трейдър

  1. Гледай брокера да е лицензиран и да не е регистриран в някоя офшорна държава. В твоя случай, ако е български най-добре. Пазарът тук е малък, всички държат на името си и никой не би посмял да злоупотреби с данните ти или нещо друго. Иначе, това с личните данни е нормално, когато става въпрос за реални пари, все пак и в банката, като отидеш, ти искат данните.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s