Можеш ли да печелиш като Шумахер?

Днес си направихме експеримент, за да видим какво ще се получи от една напълно произволна сделка. Не сме го мислили много, просто избрахме най-търгуваната валутна двойка евро/долар  и решихме да я продадем, т.е продаваме евро, в замяна на което купуваме долари.

Избрахме и голям обем – цели 5 лота, като по този начин резултатът ни ще е 500 пъти по-голям, отколкото ако бяхме избрали най-малкия възможен обем в BONO или 0.01 лота.

Таймерът, с който засякохме времето мери алтернативната печалба, в нашия случай една месечна заплата, при 8 часов работен ден. Да кажем, че получавате около 1 300 лв.на месец, това прави по грубо 5$ на час. И ето какво се получи:

Веднага щом отворихме позицията, включихме и таймера и започнахме със загуба от 82 евро. Днес обаче имаме късмет и само след 1 минута резултатът беше цели 206 евро. А след 1 час + 579 евро.

Този експеримент направихме с демо сметка, резултатите от него са виртуални и постигнати без никакъв риск, за разлика от F1.  Но макар и така, показва, че не само е възможно да печелиш колкото Шумахер, може да го правиш и толкова бързо, без значение с какво се занимаваш.

Пробвай и ти с една бърза сделка и ни кажи какво се получи:

 

Ако все още нямаш демо сметка в BONO, регистрирай се, за да получиш такава със заредени 10 000 евро. Пробвай се, нищо не губиш – https://bono.bulbrokers.com/accounts/register/

 

Не представлява съвет за покупка или продажба на какъвто и да е финансов инструмент. Търговията на маржин е рискова. Вижте повече на www.bono.bg

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s