Бонуси, бонуси, бонуси! Толкова ли е лесно?

В момента BONO има две активни бонус програми:

50 евро в реална сметка, без да е необходим депозит – само за нови клиенти. Веднага след като си откриеш реална сметка, можеш да започнеш да търгуваш в реално време. Ако спечелиш, печалбата си остава за теб и можеш да я изтеглиш, ако загубиш, не губиш нищо в рамките на бонуса.

Mega Bonus 50% – за да получиш такъв, трябва първо да депозираш определена сума, върху която се изчислява и бонуса. Например, депозираш 500 лв. за да търгуваш с тях, получаваш още 250 лв. от нас. Максималният размер на бонуса, който всеки може да получи, не може да превишава 1000 евро, 1 000 долара или 2 000 лв. За да можеш да изтеглиш бонуса, трябва преди това да си натрупал определен обем изтъргувани лота.

Виж повече за двата бонуса тук: http://www.bono.bg/bg/faq/trading-bonus/

Толкова ли е лесно?

Технически е лесно, да – откриваш си сметка за търговия, захранваш я и получаваш бонус, и всичко това става докато си седиш пред компютъра.  На практика, обаче, никой не ти дава пари ей така, които да изтеглиш и да ги похарчиш за нов телефон, например.

Как работят бонусите?

Бонусите обикновено се дават под формата на вътрешен кредит, това са виртуални пари, които за да можеш да изтеглиш, трябва да изпълниш определени условия – за даден период да направиш минимум брой сделки. След като изтече срока, можеш да изтеглиш само частта, която си освободил, другото автоматично се занулява от брокера.

Сега ще кажеш – „Какъв кредит, нали за бонуси говорехме? Не искам никакви кредити, ако загубя, после трябва да връщам парите!”.

Не, хубавото на бонусите е, че те са виртуален кредит, не истински и ако го загубиш не трябва да връщаш нищо. С тях увеличаваш възможностите си за търговия, а ако направиш необходимия оборот ще ги получиш и като истински пари.

Можем да разделим бонусите на няколко основни групи, виж повече за това тук: 50% бонус върху депозит, възможно ли е?

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s