Създадохме BONOblog с идеята да бъде достъпен и полезен пътеводител за прохождащите в света на финансовите пазари. Целта ни е да ви предоставим по най-разбираемия начин информацията, необходима да започнете да търгувате. Ще се постараем да ви покажем Forex търговията така, както я виждаме ние – вълнуваща, всеобхватна, неограничена и да, дори за някои – пътя към финансова независимост.

Вярваме, че всеки, който иска да стартира на финансовите пазари, ще намери  по нещо полезно и подходящо за себе си тук.

Ние от екипа на BONO разчитаме на обратната връзка – на обмена на информация, мнения, гледни точки и препоръки, всичко, което може да бъде от полза на бъдещите инвеститори.

BONO.bg е web базирана платформа за начинаещи трейдъри. Опростена и лесна за ползване. Възможност за всеки, който иска да играе на финансовите пазари, но няма специални познания или опит. Вижте повече за самата платформа тук : http://bono.bg/bg/

BONO.bg e продукт на Булброкърс – лицензиран инвестиционен посредник, с повече от 15 години присъствие на пазара.

Повече за фирмата, нашите услуги и промоции може да намерите тук: bulbrokers.com

bonologo_bg

 

 

 

 

 

Булброкърс ЕАД допуска, че читателят разбира и приема напълно всички рискове свързани с инвестирането в ценни книжа. Рисковете свързани с инвестиции във финансовите инструмент, не са обяснени в този блог. Булброкърс ЕАД  не носи отговорност за загуби, реализирани в резултат на съобразяване с изложените данни. Данните в този блог са събрани от различни източници и се предоставят единствено като средство за информация. Булброкърс не поема отговорност за верността на предоставената информация. Нищо в този блог не препоръчва покупката или продажбата на определена валута или финансов инструмент.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s