В BONO искаме да ви покажем Forex търговията така, както я виждаме ние – вълнуваща, неограничена, забавна и най-важното, достъпна за всеки. Често се случва да ни качва адреналина, но пък май точно затова ни харесва. Много ще се радваме, ако успеем да ви привлечем към нашето малко BONO общество.

Ние сме Али и Ели, част от екипа на BONO и нашата цел е да ви накараме да се чувствате комфортно тук.

Искрено ви молим да ни помогнете в тази нелесна задача. Похвалете ни се с вашите успешни сделки, или ни се оплачете от загубите, с които няма как да не се сблъскате. Пишете ни за това, което ви харесва, или не ви харесва в BONO. Качвайте всичко, което ви  се е строило интересно в Коментари по-долу, ние ще се опитаме да ви отговаряме възможно най-бързо.

Advertisements

14 thoughts on “BONO Community

  1. Не се притеснявайте, може да добавите колкото искате сметки във вашия BONO профил – само натиснете бутона добави – 100-те сделки ще ги броим сумарно, не е нужно да са само в една демо сметка. Успех!

  1. Здравейте,
   Сделките може да видите в профила си в BONO в третия таб – History. Там при опцията „ When?”в падащото меню трябва да изберете – „Exact date range” и да попълните конкретен период, в който сте търгувала.

  1. Здравейте Ivan,
   В момента има технически проблем и затова не можете да сключвате сделки със злато и петрол, но работим по отстраняването му.

  1. Здравейте,

   Играта има правила и ние ги спазваме. Томболата се тегли в присъствието на уважаван нотариус, нито служителите, нито свързани с нас лица имат право да участват.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s