Месечни шампиони

За последния месец в BONO има двама отличника, които са успели да удвоят парите си в демо сметка.

Пробвай и ти, кажи ни твоя резултат – Вход към BONO

Виж как те постигнаха това:

Потребител с демо сметка 313557:

На 19 ноември отваря 5 позиции „купува EURUSD”, всяка от които по 5 лота*. Четири от тези позиции затваря още същия ден със сумарна печалба 312.23 евро за деня.

winner

Избира да остави отворена само една от горните 5 позиции, която затвaря на 5 декември. Така печели 9 530 евро за по-малко от месец и то само от тази позиция. Лесно може да пресметнеш какво би се получило, ако не беше побързал да затвори и останалите 4.

winner_2

Потребител с демо сметка 312795:

Другият шампион е дама, която на 7 ноември отваря две позиции „купува EURGBP” по 5 лота, които затваря на 15 ноември с обща печалба 9 368 евро за 9 дни.

winner_3

*Лот е количеството валута, което купуваш или продаваш. Минималното количество, с което можеш да отваряш позиция в BONO e 0.01 лота, а максималното 10. Виж повече тук: BONO основни понятия.

Съвет: Колкото по-голямо количество избереш, за да търгуваш, толкова по-бързи и големи ще бъдат печалбите, но и загубите. Така, че помисли колко риск си готов да поемеш!

Горните примери не са съвет за покупка или продажба на никакъв финансов инструмент. Резултатите са постигнати с виртуални пари и не са гаранция за постигане на каквато и да е доходност. В BONO се търгуват инструменти на ливъридж. Този тип търговия носи риск. Преди да започнете да търгувате по този начин, уверете се, че разбирате рисковете, които носи.

Вашият коментар