Месечни шампиони

За последния месец в BONO има двама отличника, които са успели да удвоят парите си в демо сметка.

Пробвай и ти, кажи ни твоя резултат – Вход към BONO

Виж как те постигнаха това:

Потребител с демо сметка 313557:

На 19 ноември отваря 5 позиции „купува EURUSD”, всяка от които по 5 лота*. Четири от тези позиции затваря още същия ден със сумарна печалба 312.23 евро за деня.

winner

Избира да остави отворена само една от горните 5 позиции, която затвaря на 5 декември. Така печели 9 530 евро за по-малко от месец и то само от тази позиция. Лесно може да пресметнеш какво би се получило, ако не беше побързал да затвори и останалите 4.

winner_2

Потребител с демо сметка 312795:

Другият шампион е дама, която на 7 ноември отваря две позиции „купува EURGBP” по 5 лота, които затваря на 15 ноември с обща печалба 9 368 евро за 9 дни.

winner_3

*Лот е количеството валута, което купуваш или продаваш. Минималното количество, с което можеш да отваряш позиция в BONO e 0.01 лота, а максималното 10. Виж повече тук: BONO основни понятия.

Съвет: Колкото по-голямо количество избереш, за да търгуваш, толкова по-бързи и големи ще бъдат печалбите, но и загубите. Така, че помисли колко риск си готов да поемеш!

Горните примери не са съвет за покупка или продажба на никакъв финансов инструмент. Резултатите са постигнати с виртуални пари и не са гаранция за постигане на каквато и да е доходност. В BONO се търгуват инструменти на ливъридж. Този тип търговия носи риск. Преди да започнете да търгувате по този начин, уверете се, че разбирате рисковете, които носи.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s